onsdag 6 december 2017

Unboxing

För några veckor sedan gjorde jag en önskelista här bloggen. Bland de saker jag önskade mig var en box med arkmasker från Sheet Happens. Om man kikat in på kommentarerna som hör till det inlägget så vet man att jag började gråta. Varför då? Jo, för att världens mest ostickiga Cactus har gjort det igen. Jag vet inte vad jag har gjort för att ha fått en så fin människa i mitt liv, men det måste ha varit något väldigt bra. Hon beställde nämligen Sheet Happens julbox och skickade den till mig. Alltså. Jag finner inte ord för hur tacksam jag är. Tack Cactus!

Jag lovade henne en unboxing på bloggen, och den kommer här.


Om ni redan har sett decemberboxen på sociala medier så ser ni att julboxen ser precis likadan ut. Jag tycker att den är så himla söt! Undrar vad jag ska ha i den när jag använt upp maskerna, för spara den ska jag.


När man öppnar lådan möts man av ett kort, och under pappret ligger maskerna. I det här fallet var de 6 stycken, samt ett par extra presenter.


En liten lapp där maskerna presenteras mer utförligt, så man vet man har planerar att lägga i ansiktet.


Jag trodde det har var en jättesöt pin, men det är en jättesöt liten make up-spegel. Lägger jag snabbt ner i min make up-väska.


Masken med igelkotten på är från Skin79, en Clean-on 2 step nose pack, som ska hjälpa till att ta bort pormaskar och rensa porerna på näsan. Den kommer jag till Lilla E, för hon har lite mer problem med pormaskar på näsan än vad jag har.
Snail bee High content mask från Benton är jag nästan lite rädd för. Snigelslem och bigift. Låter läskigt, men ska hjälpa hud som är stressad och/eller skadad.
Dessutom ett litet prov på en kroppslotion från Etude House. Det står Pina Colada på den, så jag förväntar mig att den kommer dofta tropiskt och mycket kokos.


Manefit Nutrition and vitalizing honey mask har jag faktiskt provat förut, och jag älskade den! Den doftar precis sim honung. Så där så att man vill äta den. Honung är välkänd hjälp till torr hud, och den här känns perfekt nu i vinter.
Aqua skin soloution hyaluronic acid mask från Sally's Box är jag supernyfiken på. Den åker nog på först. Hyaluronic acid är superbra på att återfukta huden, och jag älskar att fuktboosta mig, året runt. Använder HA dagligen, så det här kommer bli extra gosigt, känner jag.
Fresh garden aloe mask, även den från Skin79 är också en sådan där ask jag troligen kommer använda ganska snart. Jag älskar nämligen aloe också, men så är det när man dras med känslig hud som ofta blir fattig på fukt.



Sist men inte minst, alltså jag swoonar bara över frpackningen på den här! Caviar and taro facial mask från Maskingdom ska verka anti-aging, vilket den här tanten tackar för. Om jag förstått det hela rätt är masken motivmålad med sojabläck, och bara det väcker min nyfikenhet. Undrar just hur jag kommer se ut.

Det var innehållet i min lilla låda. Superfint!
Stort tack och jättekram till dig, Cactus. 💖