måndag 11 december 2017

Tre tomma no. 43

När man tror att man precis fixat en ny Tre tomma och det visar sig att man har haft en väntandes i lådan ett tag. Så pass att det inte är jättelångt kvar tills det blir ännu en. Oops!


Kicks. Thirsty skin? Moisture serum.
Det här serumet gillar jag väldigt mycket, och jag gissar att det kommer hem till mig fler gånger. Just nu har jag dock inte en ny, utan använder andra serum och oljor i mitt vintertorra ansikte. Men visst ger det en del hjälp på traven åt torra plyten, det gör det. Extra plus för en behaglig doft, lite gurka över den.
Plaståtervinning.
Betyg 4,5/5

Kicks. Ready, set, Glow! Vitamin C. Face tonic.
Jag har svårt att vara utan den här, så är det. Nu är jag inte utan den heller, men eftersom jag var fattig/snål när den här och dagkrämen började sina samtidigt, så köpte jag ett prova-på-set där det dessutom följer med en nattmask och en ögonkräm i samma serie. Bra sätt om man vill testa om en serie funkar för en, och Vitamin C-serien och jag har blivit goda vänner på det sättet.
Jag kommer så klart köpa en fullstorlek igen, om inte Tomten lägger en under granen.
Plaståtervinning.
Betyg 5/5

Lumene. CC Color Correcting creme. Light.
Om jag har sminkat mig när jag gjort mina Dagens, så har jag den senaste tiden använt denna CC creme. Nyansen funkar finfint på mig, och jag gillar resultatet jag får, samt hur pass lättapplicerad den är. Påstår sig vara 6 in 1 som foundation, concealer, primer, illuminator, long wear och SPF 20. Jag tycker de infriar de påståendena väl.
Trots att den här inte är slut så åker den ändå i soporna nu, då den blivit lite för gammal för att det ska kännas okej att ha den i ansiktet. Kollade precis på bäst-före-datum och den gick ut i december. 2016... #NärManInteSminkarSigSåOfta
Jag kan tänka mig att köpa den igen, men just nu har jag en annan foundation till de fåtal tillfällen jag sminkar mig. Jag tror att de har bytt förpackningar på hela Lumenes sortiment också, så det ska ju till att jag hittar den också.
Brännbart avfall, då det finns produkt kvar i tuben, annars hade det varit plaståtervinning.
Betyg 4/5