onsdag 22 november 2017

Wishlist Wednesday

Som jag längtar till pyjamasdagen. På riktigt alltså. Känner mig redan stressad och irriterad över julen. Jag vill ha saker under granen dock, för på det sättet är jag lite motsägelsefull. Till exempel det här:

Bildkälla
Nästa år tänker jag hoppa på bullet journal-tåget, och jag har redan köpt mig en knallgul Leuchtturm 1917 till det ändamålet. Och för att ha någonstans att göra av pennan vore det ju bra med en pen loop, som finns att köpa som tillbehör. Kan egentligen tänka mig vilken färg som helst, men matchande gul vore förstås kul.

Bildkälla
Jag är inte jättesugen på att starta upp en prenumeration på en låda igen, efter Glossybox, men när det släpps en med James Bond-tema så blir jag så klart svårt sugen. Jag tror att det är en engångslåda, men jag är inte jättesäker på att det inte är en prenumeration.

Bildkälla
Om någon väldig gärna vill betala en boxprenumeration till mig, så är det här den enda jag är intresserad av. Arkmasker från Sheet Happens. Varje månd? Ja tack. Älskar arkmasker.

Bildkälla
Och på tal om James Bond - doft nummer tre i deras damparfymserie har visst kommit... Om jag vill ha den? Har påven toppig hatt? Om inte annat så för att jag tycker flaskorna är gôrsnygga. Känner mig dock lite osäker på de där doftnoterna av papaya och ananas som visst ska finnas i toppen, men ändå - vill ha. Väldigt mycket.

Bildkälla
A England har precis släppt en ny kollektion med 8 lack, och jag vill ha alla - så klart. Särskilt som den här kollektionen heter Tudoresque och har ett lack inspirerad av var och en av Henrik VIII fruar, och två extra. Anne Boleyn är röd... (Ligger på golvet och gnyr av habegär.)

Lite så vill jag ha det i julklappsväg, förutom det vanliga med pyjamas, böcker, filmer, fred på jorden och snälla barn.
Önska får man.