söndag 19 november 2017

Meh...

Jag känner bara ett allmänt "meh" just nu. Som en axelryckning. Inget känns riktigt roligt liksom. Jag har inget jag ser fram emot, inget att längta till och den ena dagen är den andra lik. Liksom grå och inte värst spännande.
Satte upp utebelysningen ikväll, och det ljusade ju upp lite. Men inte piggade det upp mitt humör av lite allmänt pissed off så där.
Jag vill förändra något. Jag vill göra något kul. Jag vill träffa någon jag inte träffat på ett tag (vilket känns som ungefär alla eftersom jag inte träffat någon som inte är familj sedan... senaste Plejadträffen? Jepp.)
Jag vill ha ett äventyr. Jag vill ha lite glamour. Jag vill kunna köpa de där skotskrutiga byxorna jag provade idag i största storleken och inte ens fick upp över låren. Jag vill ha massage och en ansiktsbehandling och ett gymkort.
Jag känner mig tråkig och "same old" och på riktigt gammal. Jag känner mig deppig och ledsen och tycker synd om mig själv.
Och ja - jag har varit lite sjuk den senaste veckan. Och ja - jag har min mens just nu. Men vet ni vad? Det förklarar inte ett dugg. Det händer liksom saker i ens inre när man inser att man inte längre är 40 plus, utan snarare 50 minus. Och i mitt fall har den insikten inte varit rolig. Den har lett till att jag känner mig gammal, tråkig, icke önskvärd, tjock, grå, sur, ledsen, förbisedd, trött.
Jag vill bara vakna i morgon och känna att det känns bättre. Vi hoppas på det.
Godnatt.