fredag 29 september 2017

Septemberfavoriter

Jo, jag vet att det är en dag kvar på september. Men nu är det så att jag sedan några månader tillbaka har lördagsstängt, vilket betyder att lördagar är min datorfria dag och därmed kan jag inte blogga i morgon. Jag skulle så klart kunna tidsinställa ett inlägg, men jag gillar det där med att det syns att jag har lördagsstängt även i bloggflödet.
Så - en dag tidigare än vanligt tittar vi närmare på septembers favoriter.

Bildkälla Goodreads

Bok
: Tveklöst "Homegoing" av Yaa Gyasi. Kommer skriva om den lite närmare i början av oktober, den är ganska så nyss utläst.

Fic: Om jag läst om "Pet" av LadyVader igen? Jag har ju det.

Film: På grund av sjukdom och andra omständigheter har det tyvärr inte blivit något biobesök i september. Jag har sett film ändå, så klart, men ingen som utmärkt sig sådär så att jag kommer på den just nu.

Tv-program: Jag har varit jättedålig på att titta på tv också, den här månaden. Om vi inte räknar med Aktuellt. Jag har liksom inte ens börjat titta på vare sig "American Horry Story" eller "Brooklyn Nine-Nine". Har haft annat för mig.

Nagellack: Alltså. Jag är ju bra förtjust i Tiffany Case från OPI, det ska erkännas.



Upptäckt: Det spelar ingen roll hur gammal man är - är man sjuk vill man ha sin mamma hos sig. Så är det.

Extra speciell rolighet: En mysig kväll med goda drinkar i trevliga vänners sällskap.

Mitt eget favoritinlägg: "Måndagsmotivation, del 27/?". Jag känner att ett slut på min måndagsmotivationsserie närmar sig, men det här gillade jag att jag skrev.