söndag 24 september 2017

Månadens nagellack - september

Sista söndagen = dags att visa nagellack. Fick ingen eftersläntrare med mig från augusti, men med tanke på att det är snudd på en vecka kvar på september, så vore det väldigt konstigt om jag inte fick med något lack från september in i oktober.
Jag har varit dålig på att måla naglarna i september. Inte för att jag börjar brista i intresse, utan snarare för att jag inte riktigt har haft orken. Jag har varit rätt så hängig med en besvärlig förkylning, och att fixa tjusiga naglar har inte varit prioriterat ett dugg.
Men! Jag skrev upp dem i varje fall, så den här gången kommer de i rätt ordning.


Främst har jag försökt vara med på septembers Holofredagar, något som gått sådär här i slutet av månaden eftersom molntäcket här verkar vara väldigt tjockt...
I början på månaden lyckades jag dock vara med med det jättefina hololacket Lizard Belly från Glitter Gal. Ett riktigt mörkt grönt hololack med betydligt mer linjära regnbågar än vad mina bilder vill visa. Över lag tycker jag att min kamera ofta vill visa alla hololack som splittrade, oavsett hur linjära de är. Ja ja. I-landsproblem de luxe.


Jag följde efter med ett jullack från Essie. Getting Groovy var med i en liten jultrio från förra året, som jag mellandagsfyndade. Att det här har stått så länge otestat beror på att jag trodde det var tråkigt. Jag hade fel. Det är guld med en lite lätt bronsig och/eller smutsig ton, och inte allas så där tråkigt ljusguld som jag befarade.


Letade fram en höstfavorit från Polish Alchololic. Beta är ett senapsgult lack med splittrat holo, som inte vill synas alls här. Höstlövsgult. Jag älskar lite fulgula lack, så det här är precis i min smak. Har tyvärr utgått.


En annan sak jag verkligen gillar är grå nagellack. Jag tycker det ser lite sobert ut, lite lagom busigt men ändå stilrent. Som här med Cobblestones från H&M Beauty. Helt enkelt ett mellangrått krämlack. Inte unikt alls, men väldigt trevligt att bära.


Senaste Holofredagen jag var med på bar jag Marine Blue 3D/Holo från Glitter Gal. Tråkigt namn på ett väldigt tjusigt lack.
Sedan blev jag sjuk och orkade inte måla naglarna på över en vecka. Så kan det gå.


Just nu bär jag i varje fall ett favoritlack från OPI. Tiffany Case var med i deras Bond Girl kollektion, och alltså ett sandlack. Vanligtvis tycker jag inte alls om texturlack, men just de här sandlacken har jag inga problem med. Tiffany Case blev lite oväntat mitt favoritlack ur den här kollektionen. Jag tycker att det är tolsnyggt helt enkelt.

Det var ingen större variation på färgerna den här månaden, ser jag. Jag har köpt på mig lite lack från Depends höstkollektion, och har lite H&M Beauty står och väntar, men det är nog rätt så mycket blått och grönt där med. Ska försöka varva med lite mer rött och orange tror jag. Behöver det i mitt liv känner jag. Mer färg till folket, och så där.