söndag 13 augusti 2017

Tre tomma no. 37

Tre tomma saker som jag kommer lägga i plaståtervinningen så snart jag har skrivit klart detta.


ICA Hjärtat. Ekologiskt certifierat balsam. Oparfymerat. Ett lätt balsam som inte tynger ner mitt hår, är lätt att skölja ur och som gör håret aningens lättare att reda ut. Kommer inte få komma hem till mig fler gånger i just det här utförandet. Varför inte? Jo, ni vet det där med att parfymfritt inte betyder doftfritt? Det här balsamet luktar svamp. Jag skojar inte ens. Blä! Har samma balsam fast parfymerat uppe i duschen nu.
Plaståtervinning.
Betyg 1/5. Doften förtar allt det positiva med det här balsamet.

Kicks. Thirsty skin? Moisture night cream. Jag har gillat den här skarpt och den kommer högst troligt få flytta hem till mig fler gånger. Just nu använder jag dock en annan fuktkräm på kvällen.
Plaståtervinning.
Betyg 5/5

Urtekram. Hand creme. Rose. Nu har vi provat oss igenom alla Urtekrams handkrämer. Vi önskar oss en större tub, för de här på 75 ml tar slut alldeles för fort. Men även om doften Rose kommer i stor tub, så är det inte den vi kommer köpa igen. Jag tyckte inte alls om doften på den här. Rosdoft är antingen hit eller miss och i det här fallet är det miss. Luktar som ett dammigt blomsterpotpurri. Näsan säger nej.
Plaståtervinning
Betyg 2/5