lördag 13 juli 2013

På lördagar får man äta godis-Dagens

Äter lördagsgodis.
Outfit: Vit ärmlös blus med Peter Pan-krage, H&M. Lila tyllkjol, Indiska. Fyndat på diverse reor. Råkar veta att jag sammanlagt spenderat 75 kronor på den här outfiten. Sweet!
Smink: BB creme från Garnier, rosaguldig blusher från Sleek, ögonbryn imålade med brynskugga från Clinique, beige/nude ögonskugga från Maybelline, svart eyeliner från IsaDora, svart mascara L'Oreal Lash architecht och rosa läppglans från Jelly pong pong.
Nagellack: Madison ave-hue från Essies senaste sommarkollektion.
Frisyr: Rufsig.
Doft: Monoï från Yves Rocher.
Klocka: Endless från cK.
Smycke: Fulladdat med armband. Svart med ikoner, två stycken som Lilla E pärlat, ett grått från Pilgrim och silverberlockarmband som jag fått av älskade maken. Örhängen med Eye of Horus och lila sten.
Fika: Ännu okänt eftersom jag ska på bokcirkel senare. Gissar på mängder med te, kanske kladdkaka och bullar. Åt en Starbar som "förrätt".
Middag: Ännu okänt eftersom vi är bortbjudna. Gissar på grillat och mängder med vin till det.
Pryl: Räknas Starbar som en pryl? I så fall Starbar.
Sysselsättning: Läsa. Bokcirkla. Allmänt umgås.
Låt: Vilken Adam Lambert ska jag välja idag? Har snart hela hans album på min blogspellista... Hm. Tror jag väljer "If I had you" bara för att videon får mig att le. Le är bra.
Kvällsnöje: Lite av det där "allmänt umgås".
Att tillägga: Kära lilla I. Kommer du ihåg när du skickade en länk till min första Klaine fanfic och jag fastnade totalt? Och jag sade att du hade skapat ett monster? Minns du också att det var du som sade åt mig att Starbars var goda? Du har skapat det där monstret igen. Kan man lugnt påstå. Tack.

Den tog slut! Tur att jag har en till i kylen.