lördag 27 oktober 2012

Dagens 27 oktober

Hur länge sedan var det inte jag hade en Dagens på den här bloggen? Skitlänge sedan faktiskt. Perny säger att hon saknat dem och jag har också saknat dem. Således gör jag ett försök att ånyo göra Dagens till ett ständigt återkommande inslag - kanske inte dagliga Dagens, men snudd på. Hoppas jag. Ta i trä. Peppar peppar.


Outfit: Leopardmönstrad t-shirt (för jag är en tant), kort svart kjol och om jag varit ute svarta tights. Jag har dock hållit mig rätt så inomhus idag, det vackra höstvädret till trots.
Smink: Nej. Men jag testar just nu IsaDoras Lash growth serum (och mascara de dagar jag sminkar mig) så det ha jag på ögonfransarna just nu. Förebild ses ovan.
Nagellack: Attitude från piCture pOlish. Fråga mig inte om varför de gör sådär med gemener och versaler för jag vet inte.
Doft: Den nya varianten av body lotionen Cocos&Lime från H&M. Doftmässigt föredrar jag den gamla varianten.
Väder: Kallt men soligt.
Klocka: En viss Jaques Lemans som jag favoriserar.
Fika: Kaffe med mjölk och lördagsgodis.
Middag: Bakad potatis med diverse tillbehör. Mums!
Pryl: Alla klockor i hela huset. För i natt blir det vintertid och klockorna ska vridas tillbaka en timme. Varsågoda för påminnelsen.
Sysselsättning: Sovmorgon, läst "Fifty shades of Grey" (har kommit så långt att sexeriet har börjat), storhandlat, grälat på barn, tittat på älskad make som krattat löv i trädgården, surfat, beställt nagellack från over there. Haft en slölördag helt enkelt.
Kvällsdrink: Gin och Schweppes Lemon fusion. Okej men inte lika smarrigt som en GT.
Barnabråk: Mest hela tiden, tack så mycket som frågar.
Kvällsnöje: Ingen aning. En film kanske? Eller Doctor Who?