måndag 20 augusti 2012

Dagens, 20 augusti

Skolstart idag i mina trakter, fast själv har jag ett par dagar kvar. På onsdag börjar jag i plugget igen. Det firar vi med en Dagens, det var ju ett tag sedan sist.


Outfit: Svarta tights från Lindex och korallröd t-shirt från H&M. Stundtals förkläde med kossor på.
Smink: Nej.
Nagellack: Cactus' Nail Polish Lithium aka det döda lacket. Fast jag ska snart lacka om, till ett A England tror jag.
Doft: Bulle!
Klocka: Casio idag, för att klocka löpartider. 2 minuter 3 gånger, samt en intervall på något mindre än 6 minuter. 
Fika: Vanilj- och kanelbullar. Te.
Middag: Urmakarpasta. Alltså pasta, röd pesto, fetaost och kidneybönor. Omnomnom!
Pryl: Kaveln.
Sysselsättning: Baka bullar, läsa bok, löprunda, fylla i 10.000 papper som ska tillbaka till skolan asap.
Truimf: Jag sprang ett helt varv! Förra veckan fick jag stå över två löppass på grund av ont ben och ont knä, men idag längtade jag ut. Fatta - jag längtade efter att bli andfådd och svettig och driva på mig själv i spåret. Och med korta mål i stil med "jag får stanna vid den där stenen om det känns för jobbigt", "jag får stanna när jag kommer till den där bänken om det är för jobbigt" samt när varvet nästan var avklarat ett - "Kom igen frugan! Bara lite kvar!" från älskade maken, så sprang jag ett helt varv! 1 kilometer ungefär. På tiden 5:48.65. Jag är så galet stolt över mig själv nu. Jo - visst var det jobbigt, men faktiskt inte så jobbigt som jag trodde. Det kändes riktigt bra när jag var klar. Trött, stolt och lycklig. Bäst av allt? Nu vill jag göra det igen.
Kvällsdrink: Det lutar åt lite grönt te från Kusmi, har någon smak kvar att testa.
Barnabråk: Jo då, de hann med att bli osams över något trivialt innan skolan började. Är nog bra för dem att få vara ifrån varandra några timmar varje vardag nu, har varit en intensiv sommar och de senaste två veckorna har de bråkat mer än vad som är roligt för mammas nerver.
Kvällsnöje: Oplanerat än så länge.